Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Annonseringstjenester

Annonser via Adecco for å finne ditt neste talent. Våre annonseringstjenester hjelper deg med å nå de riktige kandidatene over hele landet

Vi kan annonsering!

I dag benytter majoriteten av den yrkesaktive befolkningen i Norge sosiale medier daglig. Gjennom å annonsere på de største plattformene som eksempelvis Facebook og Instagram kan en annonse nå ut til dobbel så mange mennesker. Den brede eksponeringen av jobbannonsen øker også kjennskapen til dere som arbeidsgiver og er med på å forsterke din merkevare. Når du rekrutterer med Adecco inngår alltid annonsering på Adecco.no og hos NAV samt eksponering via rekruttererens egne nettverk på LinkedIn.

Markedsføring via et av bransjens største nettverk

2745

Antall annonser som blir publisert per år

415

Antall annonser for faste stillinger som blir publisert årlig

10

Trafikken til vår egen webside ligger på topp 10-listen over jobbportaler i Norge

Våre annonsepakker

I våre annonsepakker inngår adecco.no, NAV og Finn.no, samt følgende tjenester: Ekspertise innen rekruttering, anbefalt attraksjonsstrategi, utforming av annonse, publisering og optimering, annonseperiode 2-3 uker pluss rapportering. Booster-pakker anbefales der det er vanskelig å finne kandidater.

Grunnpakke

Adecco.no

Finn.no

Nav

Søk i vår database

SoMe

+

Grunnpakke

+ Facebook

+ Instagram

+ Jobbannonse på LinkedIn

Boost

+

Grunnpakke

+ Finn.no Pluss
gir 50% flere visninger

+ Aftenposten

+ E24

Boost+

+

Grunnpakke

+ Finn.no Premium
gir 100% flere visninger

+ Aftenposten

+ E24

Følgende er inkludert i alle våre annonsepakker

Kompetanse innen rekruttering

En rådgivende rekrutterer med støtte fra markedsavdelingen i Adecco.

Annonsedesign

Tilpasset og optimalisert annonse for å tiltrekke de riktige kandidatene. Adecco er avsender. Firmaet ditt profileres i annonsen.

Anbefalt tiltrekningsstrategi

Med foreslåtte aktiviteter og tidsplan rettet inn mot dine spesifikke behov.

Publisering og optimalisering

Målrettet annonsering mot identifiserte målgrupper for økt konvertering av de riktige kandidatene.

Annonseperiode

Annonseperioden gjør vi etter avtale med deg.

Rapportering

Rapporter med statistikk og informasjon om annonseringen, slik at du kan estimere verdien av investeringen din.

Jobs for Ukraine

Jobs for Ukraine er en kostnadsfri, global jobbplattform fra The Adecco Group for å hjelpe mennesker som flykter fra Ukraina med å finne arbeid der de befinner seg. Plattformen er åpen for både kandidater og kunder - uansett hvor du eller din bedrift befinner seg. Å finne meningsfylt arbeid er avgjørende for at flyktninger skal kunne sikres økonomisk stabilitet og en trygg fremtid.

Slik jobber vi for å finne rett kandidat og budskap

Kompetanseprofil

Arbeidet med attraksjon begynner med kravspesifikasjonen/profilen. Sammen med deg identifiserer vi en kompetanseprofil basert på behovs- og forretningsanalyse.

Målgruppen

Basert på kompetanseprofilen identifiserer vi hvor målgruppen er og hva de er interessert i.

Attraksjonsstrategi

En målrettet og tilpasset attraksjonsstrategi øker både treffsikkerheten og sannsynligheten for å tiltrekke seg den rette kandidaten. Vi presenterer forslag til aktivitet og budskap sammen med en tidsplan.

Aktivering

Etter at strategien og planen er godkjent av deg, starter aktivering etter avtale. Gjennom hele annonseringsperioden jobber vi aktivt med å følge opp og optimalisere for økt konvertering av de riktige kandidatene.

Hvorfor Adecco?

30 års erfaring

Vi er eksperter innen rekruttering og daglig hjelper vi bedrifter innen både privat og offentlig sektor med å tiltrekke seg talenter.

Kvalitet før kvantitet

Vi anvender kunnskap og data fra både rekruttering og annonsering for å få frem riktig budskap og bearbeide markedet slik at du får rett kandidat.

Økt pågang

Din annonsering får bred synlighet både fra aktive jobbsøkere og passive kandidater.

Sterkere varemerke

Vi tilpasser annonseringen din og eksponerer den bredt. På den måten økes bevisstheten om deg som arbeidsgiver og styrker bedriftens Employer Brand.

Ekstra rekrutteringstjenester

Vi tilbyr ikke bare full rekruttering, kanskje ønsker du selv å håndtere deler av prosessen slik at du kan overlate resten til oss? Det fikser vi lett! Vi kan hjelpe deg med alt fra vurderinger av kandidater og ansatte til annonsering av tjenester i sosiale medier. Ta kontakt med oss og fortell om dine behov.

Second Opinion

Når du trenger hjelp til å evaluere interne eller eksterne kandidater.

START

Kontaktskjema

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Fortell kort hva du ønsker hjelp med, og vi kontakter deg.

Grunnpakke SoMe Boost Boost+

*Gjelder hverdager 8.00-17.00, deretter senest kl 10.00 neste virkedag. Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg å ha lest og forstått personvernerklæringen.

GDPR Vilkår

Gjennom å fylle ut kontaktskjema bekrefter du å ha lest og forstått vår personvernerklæring.

Gjelder din henvendelse et ønske om å få tilgang til, korrigert eller slettet eventuelle personopplysninger vi oppbevarer, ta kontakt med oss på privacy@adecco.no
Tilbake

Tack för ditt intresse!

En representant från Adecco hör av sig snart!

Andre tjenester

Rekruttering til fast stilling

Oppskriften på en god rekruttering ligger i prosessen som vi skreddersyr etter dine behov. Vil du ha oppskriften?

LES MER

Bemanning

Våre medarbeidere bidrar med kunnskap, fleksibilitet og erfaring. De kan raskt fylle et par sko.

LES MER

Ekstra ansatte

Vi hjelper din bedrift med innleie av personell når behovet melder seg. Våre vikarer er vant til å prestere fra første dag.

LES MER

Outsourcing av prosesser

Vi har utviklet et optimalt system for å hjelpe kunder som mangler ressurser, kompetanse eller om produktiviteten har stagnert.

LES MER

Copyright © Adecco Norge