Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Second opinion

Når du trenger hjelp med å finne den rette kandidaten

Hvem er den rette kandidaten?

La oss sikre at du får en medarbeider som ikke bare er kompetent, men også godt motivert for oppgavene som venter. Det kan være en imøtekommende person med et åpent og lekent sinn som tar ansvar, eller en som går i dybden og ser kompliserte mønstre i store mengder data. Uansett behov – vi har satt det hele i system for å treffe best mulig.

Kontakt oss nå

Styrker

Avdekke om kandidatens kompetansenivå er under forventet, som forventet eller om de har et kompetansenivå som ligger høyere enn andre kandidater.

Ferdigheter

Når du rekrutterer med vår hjelp får du en kandidat som er klar til å starte. Vi sørger for at personen passer inn i virksomheten og i stillingen som du skal ansette til.

Utviklingspotensialet

Vilje, motivasjon og selvinnsikt samt holdinger og verdier er vikige faktorer å kartlegge for å bedømme en kandidats utviklingspotensial.

Utvalg

Gjennom å kartlegge styrker, ferdigheter og utviklingspotensial gjøres en utvelgelse av aktuelle kandidater.

Hvordan er selve prosessen?

Det hele begynner med at vi lytter til dine behov innen bemanning. Vi blir enige om en profil som passer inn i din bedrift. En god kravspesifikasjon, det er det som avgjør om vi kan innfri forventningen.

Oppstartsmøte og tidsplan

Prosessen med å velge ut rett kandidat innledes med at kunden presenterer kravspesifikasjonen som er utarbeidet for stillingen inklusiv hvilke forventninger og utfordringer som stilles til kandidatene.

Tester – MAP, Matrigma og Aon

Testene er et utvalgsverktøy og de har et prediktivt formål. De er en viktig del av Adeccos prosess- og vurderingsmetodikk ved utvelgelse av rett kandidat.

Tilbakemelding med kandidater

Etter at testene er gjennomført inviteres de aktuelle kandidatene inn til individuelle og strukturerte intervjuer hvor de får konstruktiv tilbakemelding av Adeccos rekrutteringsrådgiver.

Avrapportering

Etter at samtlige intervjuer er gjennomført sammenstilles all informasjon av alle kandidatene. Vi gjør en evaluering og gir en innstilling sett opp mot kravspesifikasjonen.

Oppfølging

Som en del av vår utvelgelsesprosess gjennomfører Adeccos rekrutteringsrådgiver oppfølging med både oppdragsgiver og ansatt etter sluttført oppdrag.

Visste du at

  • Evnetester er den beste prediktoren for suksess på jobben?

  • Folk blir ansatt på grunn av sine ferdigheter, men blir som regel sagt opp på grunn av sin personlighet?

Ekstra rekrutteringstjenester

Vi tilbyr ikke bare full rekruttering, kanskje ønsker du selv å håndtere deler av prosessen slik at du kan overlate resten til oss? Det fikser vi lett! Vi kan hjelpe deg med alt fra vurderinger av kandidater og ansatte til annonsering av tjenester i sosiale medier. Ta kontakt med oss og fortell om dine behov.

Annonseringstjenester

Grunnpakke, sosiale medier kampanje, Boost eller Boost pluss. Hvordan ønsker du å annonsere?

LES MER

Vi har mer å by på

Samarbeid

Vi forteller ikke hva du trenger. Du forteller oss. Sammen kommer vi frem til en bemanningsplan som får din bedrift til å vokse.

Konsulentene

Våre konsulenter har vært ute en vinternatt før. De kan gi deg strategisk gode råd, enten du skal bemanne opp eller ned.

Kandidater

Så, hvor mange trenger du? 5 eller 500? Vi er på saken. Vårt store nettverk gjør at vi kan levere raskt og riktig.

”Eg har benytta meg av Adecco sine tjenester fleire ganger over fleire år, både til rekruttering av nyansatte, men også til å leige arbeidskraft i travle perioder. Som leder i ei lita bedrift med mange ulike oppgåver, er det heilt supert å kunne sette vekk denne jobben til flinke og dedikerte folk som ser og skjønner mine behov. Personkjemi er heilt avgjørende, og der har Adecco Florø ALLTID levert.

Gro Sveen, Daglig leder Svanøy Røykeri AS

Kontaktskjema

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Behøver du personell?

Vi kontakter deg innen 2 timer *

Ditt behov:


*Gjelder hverdager 8.00-17.00, deretter senest kl 10.00 neste virkedag. Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg å ha lest og forstått personvernerklæringen.

GDPR Vilkår

Gjennom å fylle ut kontaktskjema bekrefter du å ha lest og forstått vår personvernerklæring.

Gjelder din henvendelse et ønske om å få tilgang til, korrigert eller slettet eventuelle personopplysninger vi oppbevarer, ta kontakt med oss på privacy@adecco.no
Tilbake

Takk for din interesse!

En representant fra Adecco vil kontakte deg innen kort tid!

Andre tjenester

Rekruttering til fast stilling

Oppskriften på en god rekruttering ligger i prosessen som vi skreddersyr etter dine behov. Vil du ha oppskriften?

LES MER

Bemanning

Våre medarbeidere bidrar med kunnskap, fleksibilitet og erfaring. De kan raskt fylle et par sko.

LES MER

Ekstra personell

Vi hjelper din bedrift med innleie av personell når behovet melder seg. Våre vikarer er vant til å prestere fra første dag.

LES MER

Outsourcing av prosesser

Vi har utviklet et optimalt system for å hjelpe kunder som mangler ressurser, kompetanse eller om produktiviteten har stagnert.

LES MER

Copyright © Adecco Norge