Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Ekstra Personell

Ved midlertidig behov for personale

Ekstra personell fra Adecco

Vi tilbyr ambisiøse vikarer som er vant til å prestere fra første dag. Når du leier inn personell gjennom oss er alt fra forsikring og arbeidsklær, til fravær i forbindelse med sykdom, svangerskap og omsorg for barn inkludert. Alt er bakt inn i timeprisen. Da unngår du ekstra kostnader, unødvendig administrasjon eller ineffektiv tidsbruk. Alle våre kandidater har gjennomgått en kvalitetssikret rekrutteringsprosess før vi matcher riktig person til rett sted.

Kontakt oss nå

Ekstra arbeidskraft

Vi hjelper din bedrift med innleie av personell til akkurat rett tid slik at alt fortsetter å flyte. En medarbeider i noen timer eller flere medarbeidere på heltid! Dine behov avgjør.

Startklar

Basert på dine behov finner vi frem til kandidater med riktige egenskaper og ferdigheter, og som kan starte på kort varsel. Våre medarbeidere står med andre ord klar til å hjelpe dere når behovet oppstår.

Alt inkludert

Når du bemanner via oss, er alt fra forsikring til sikkerhet ved sykdom og omsorg for barn inkludert. Dermed har du på et tidlig tidspunkt full kontroll på hva det vil koste og du slipper uventede kostnader.

Talenter

Vårt nettverk består av et stort utvalg av erfarne og kompetente medarbeidere. Vi tiltrekker oss stadig nye talenter som står klare til å hjelpe deg med ditt bemanningsbehov.

Hvordan fungerer det med innleie av midlertidige ansatte?

Gjennom Adecco kan du leie inn ekstra personale på timebasis. Dette er veldig kostnadseffektivt i perioder med uregelmessig behov eller når skiftene er kortere enn 8 timer per dag. Dette kan for eksempel dreie seg om deler av dager, kvelder, netter eller ved arbeidstopper.

Å ansette pr time er en utmerket løsning for å dekke opp ved prosjekter, arbeidstopper, sykdom eller på helligdager. Som kunde kan du være trygg på at Adecco løser bemanningsbehovet ditt døgnet rundt.

Situasjoner der ekstra bemanning kan være hensiktsmessig

Gjennomføring av prosjekter

Ferieavvikling

Sykdom og permisjoner

Skiftarbeid

Sesongsvingninger

Høy turnover

Hvorfor velge Adecco?

Vi tilbyr dyktige ekstraansatte som er vant til å yte sitt beste fra dag en. Når du gjør ansettelser ved hjelp av oss er alt fra forsikring og arbeidsklær til fravær i forbindelse med sykdom, svangerskap og omsorg for barn inkludert. Alt er bakt inn i timeprisen. Du unngår også alle indirekte kostnader som for eksempel å bruke tid på rekrutteringen og administrasjonen rundt ansettelsen.

Dette får du

  • Forsikring
  • Sikkerhet ved sykdom, svangerskap og omsorg for barn
  • Testing av kandidatene ved behov
  • Oppfølging av innleid personell
  • Adecco håndterer det administrative
  • Ingen tidsforbruk på rekruttering
  • En kvalitetssikret rekrutteringsprosess

Kontaktskjema

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Behøver du personell?

Vi kontakter deg innen 2 timer *

Ditt behov:


*Gjelder hverdager 8.00-17.00, deretter senest kl 10.00 neste virkedag. Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg å ha lest og forstått personvernerklæringen.

GDPR Vilkår

Gjennom å fylle ut kontaktskjema bekrefter du å ha lest og forstått vår personvernerklæring.

Gjelder din henvendelse et ønske om å få tilgang til, korrigert eller slettet eventuelle personopplysninger vi oppbevarer, ta kontakt med oss på privacy@adecco.no
Tilbake

Takk for din interesse!

En representant fra Adecco vil kontakte deg innen kort tid!

Andre tjenester

Rekruttering til fast stilling

Oppskriften på en god rekruttering ligger i prosessen som vi skreddersyr etter dine behov. Vil du ha oppskriften?

LES MER

Bemanning

Våre medarbeidere bidrar med kunnskap, fleksibilitet og erfaring. De kan raskt fylle et par sko.

LES MER

Second opinion

Usikker på hvem som er den sterkeste kandidaten? Når du trenger hjelp med evalueringen kan vi bistå med en objektiv og uavhengig helhetsvurdering

LES MER

Outsourcing av prosesser

Vi har utviklet et optimalt system for å hjelpe kunder som mangler ressurser, kompetanse eller om produktiviteten har stagnert.

LES MER

Copyright © Adecco Norge