Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Outsourcing av prosesser

Et optimalt system for kunder som mangler ressurser, kompetanse eller om produktiviteten har stagnert

Outsourcing innen lager og produksjon

Skal du outsource oppgaver innen industri, produksjon eller logistikk? Da kan Adecco være en god samarbeidspartner å ha. Vi har utviklet et godt system for å hjelpe til når du trenger flere folk på jobb, hvis du mangler en spesiell kompetanse eller ønsker å få fart på produksjonen. Vi kan by på lokal kunnskap om markedet, ekte engasjement og motiverte folk. Kontakt oss gjerne i dag for en prat!

Kontakt oss nå

Fokus på kjerneproduktet

Forutsigbare kostnader

God kvalitet

Redusere risiko

Når skal man outsource?

Ved å outsource operasjoner og prosesser er det lettere å ta seg tid til å videreutvikle kjerneproduktet eller kjernekompetansen. I Norge er produksjon og drift normalt styrt av daglig ledelse, stillingsbeskrivelser, rapporter og retningslinjer. Ved outsourcing utarbeides en beskrivelse og avtalt kvalitet på tjenestene. Dette gir deg et presist instrument for å styre leveransene, med lavere og mer forutsigbare kostnader. Outsourcing kan også benyttes som virkemiddel når konkurransen blir for tøff, ved redesign av forretningsprosesser og ønsket om å få tilgang til nye markeder.

Suksess

Det er ikke vanskelig å få til en vellykket outsourcing, men det er viktig med en leverandør som kan forstå og forutse kundens behov. Et godt prosjekteringsarbeid og en realistisk planlegging er avgjørende for å oppnå forventet resultat. Dette forarbeidet gir grunnlaget for en god implementering og drift.

Kontakt oss idag

Petter Boger
Outsourcing Manager
T: +47 901 29 043
M: petter.boger@adecco.no

Andre tjenester

Rekruttering til fast stilling

Oppskriften på en god rekruttering ligger i prosessen som vi skreddersyr etter dine behov. Vil du ha oppskriften?

LES MER

Bemanning

Våre medarbeidere bidrar med kunnskap, fleksibilitet og erfaring. De kan raskt fylle et par sko.

LES MER

Ekstra personell

Vi hjelper din bedrift med innleie av personell når behovet melder seg. Våre vikarer er vant til å prestere fra første dag.

LES MER

Second opinion

Usikker på hvem som er den sterkeste kandidaten? Når du trenger hjelp med evalueringen kan vi bistå med en objektiv og uavhengig helhetsvurdering

LES MER

Copyright © Adecco Norge