Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Sommerbemanning

Vi hjelper deg med sommervikarer

Hvorfor ansette sommervikarer?

En god ferieavvikling er en forutsetning for at bedriften din skal fungere. Vi vet at det kan være en utfordrende å oppfylle alle ansattes ferieønsker, og få sommerukene til å gå opp.

Sommeren er også en anledning til å hente seg inn. Et par ukers sammenhengende ferie gir deg og dine medarbeidere ny energi for å kunne fortsette å levere på jobben resten av året. Vi i Adecco har lang erfaring med å hjelpe bedrifter med å finne de beste sommervikarene - så du og dine kollegaer kan ta ferie på ordentlig.

Jeg trenger sommervikarer

Hvorfor rekruttere sommervikarer fra Adecco?

TIDSBESPARENDE

KOSTNADSEFFEKTIVT

FLEKSIBELT

PÅ DINE VILKÅR

Vi har mange års erfaring med å bemanne bedrifter gjennom sommermånedene. Dere kan stole på at vi finner de rette medarbeiderne til akkurat din bedrift. Intet behov er for lite eller stort, og vi bemanner innen mange ulike bransjer.

Har dere startet rekrutteringsprosessen for ferieavvikling, eller trenger dere hjelp til å plukke ut aktuelle kandidater? Vi kan hjelpe til med deler av, eller hele rekrutteringsprosessen. La oss ta hånd om alt det administrative arbeidet med annonsering, søk, utvalg, tester, intervjuer og referansesjekk - så kan dere fokusere på det som skaper arbeidsverdi.

Adecco Rekruttering hjelper dere med referansesjekk, intervju eller andre nødvendige steg

Adecco kan hjelpe deg som er rekrutterende sjef eller HR-person med både hele og deler av din egen rekrutteringsprosess. Å få profesjonell hjelp i én eller flere av rekrutteringens faser innebærer spart tid, bedre intervjuopplevelse og økt sannsynlighet for å finne rett sluttkandidat å ansette før eller gjennom sommerperioden.

 • Digital synlighet – Vår markedsavdeling er eksperter på publikumsdrevet digital synlighet. 80% av alle kandidater er åpne for nye muligheter – men bare 20% søker aktivt. Gå ikke glipp av dette i din rekruttering!
 • En første utvelgelse – Hvis antall søknader blir færre eller flere enn forventet, kreves det strategier for hvordan søknadsbunken struktureres og gjennomarbeides for en rettferdig og kvalitativ utvelgelse.
 • Second Opinion – Er det allerede en tiltenkt kandidat? Få hjelp av en erfaren rekrutteringskonsulent for å gjennomføre et kompetansebasert og strukturert intervju. Slik kvalitetssikrer du kandidaten.
 • Referansesjekk – Hvorfor ikke outsource denne oppgaven til en erfaren rekrutteringskonsulent? Du sparer tid, samtidig som du sikrer en profesjonell vurdering.
 • Kontakt meg

  KUNDECASE

  Hurtig volumrekruttering trengtes for å møte tidlig høysesong hos Byggmax

  Gjennom våren 2020 var det som kjent mange som begynte å jobbe hjemmefra. Det førte også til at mange tok tak i diverse hjemmeprosjekter, som bidro til at høysesongen hos Byggmax startet betydelig tidligere enn forventet.

  For å håndtere den plutselige økningen av kundesaker, behøvdes det snarlig hjelp med å finne fleksible medarbeidere. Caroline Friberg jobber som Head of Customer Service og er ansvarlig for Byggmax sin kundeservice i Norge, Sverige og Finland.

  Caroline forteller at de doblet antall kundehenvendelser fra én helg til den neste, og at høysesongen startet allerede i mars da de første restriksjonene ble innført.

  - Vi hadde ufattelig mye å gjøre og vi merket snart at vi var nødt til å hente inn flere medarbeidere for å kunne møte økningen av henvendelser.

  Vellykket samarbeid resulterte i gjentagelse.

  Caroline forteller at høysesongen hos Byggmax vanligvis innebærer en tredobling av virksomheten, og hun innså tidlig at de ville trenge hjelp til å planlegge og rekruttere til disse arbeidstoppene.

  - Adecco var hurtige med å finne kandidater til oss som kunne jobbe fra april til september, samt ekstrapersonell som kunne jobbe gjennom sommermånedene.

  Med Adeccos støtte fikk Byggmax raskt inn 25 dyktige medarbeidere som hjalp til med å håndtere det store volumet av kunder og henvendelser. Caroline forteller at Adecco tok på seg alt administrativt arbeid, fra intervjuer til skjemaplanlegging. Det frigjorde mye tid som kunne bli brukt på andre ting.

  Tips for en vellykket ferieavvikling

  BEGYNN I GOD TID

  GJØR EN BEHOVSANALYSE

  PLANLEGG I SAMARBEID

  ENGASJER EN HR-PARTNER

  1. Begynn i god tid. Åpne for å ta imot feriesøknader så tidlig som mulig. Da kan du danne deg et bilde av hvordan dekningen av personalet ser ut i løpet av sommeren.
  2. Utfør en behovsanalyse. Hvor mange medarbeidere har du behov for gjennom sommeren? I noen tilfeller må man bare skaffe vikarer for helårsarbeidere, mens andre bedrifter vil måtte øke bemanningen i en høysesong.
  3. Planlegg i samarbeid. Sammenstill ferieskjemaet i samråd med dine ansatte, og forsøk å imøtekomme alles ferieønsker. Det er bra om de ansatte selv kan bli enige om hvordan de fordeler ferieukene, men til syvende og sist er det du som sjef som bestemmer.
  4. Engasjer en HR-partner. Å planlegge ferieavvikling er både tidkrevende og utfordrende. En HR-partner kan hjelpe med sommerbemanning, så du frigjør verdifull tid og kan gi ditt ordinære personell ferie når de ønsker.
  Kontakt meg

  ”Det er fantastisk at det bare tok to uker å få på plass 25 medarbeidere. Det var en utrolig innsats fra alle involverte, og fint at så mange engasjerte seg for at vi skulle lykkes med satsningen”

  Erika Franzen, HR-sjef hos Trioplast

  Finn drømmekandidaten

  Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

  1. Välj yrkesroll


  2. Välj antal medarbetare

  Rekrytering

  Totalt: 0 kr - 0 kr


  Bemanning

  Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

  Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


  Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

  * Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

  Behøver du personell?

  Vi kontakter deg innen 2 timer *

  Ditt behov:


  *Gjelder hverdager 8.00-17.00, deretter senest kl 10.00 neste virkedag. Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg å ha lest og forstått personvernerklæringen.

  GDPR Vilkår

  Gjennom å fylle ut kontaktskjema bekrefter du å ha lest og forstått vår personvernerklæring.

  Gjelder din henvendelse et ønske om å få tilgang til, korrigert eller slettet eventuelle personopplysninger vi oppbevarer, ta kontakt med oss på privacy@adecco.no
  Tilbake

  Takk for din interesse!

  En representant fra Adecco vil kontakte deg innen kort tid!

  Copyright © Adecco Norge