Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Våre fagområder

Finn din neste jobb eller dine neste medarbeidere hos oss

Få bemanningsekspertise i din bransje

Med over 75 års erfaring i bemannings- og rekrutteringsbransjen har vi en solid kunnskap om det norske arbeidsmarkedet. Å finne gode løsninger, se muligheter og levere mer enn forventet er det vi brenner for – og strekker oss langt for å innfri. Vi er spesialister på å matche mennesker og muligheter innenfor et bredt spekter av fag- og yrkesområder.

Finner du ikke det du leter etter?

Dette er bare noen av yrkene vi er bemanner til. Hvis du ikke finner det du leter etter i listen, kan du kontakte oss så hjelper vi deg!

Kontakt oss nå

Bil og mekaniske fag

Mekanikere, billakkerere, opprettere eller kundemottakere? Vi bemanner daglig til spennende oppdrag, og rekrutterer til faste stillinger for kjente forhandlere, verksteder og andre aktører innen bilbransjen i hele Norge. Vårt mål er å ha de mest fornøyde kandidatene og kundene i bransjen.

Les mer

Bygg, anlegg, industri og installasjon

Mulighetene innfor bygg, anlegg, industri og installasjon er mange. Det spiller ingen rolle om du er på jakt etter din første jobb eller er kommet et stykke på veien i din karriere. Vi søker alltid etter motiverte snekkere, tømrere, montører og operatører for å nevne noen.

Les mer

Finans og forsikring

Vi tilbyr midlertidige og faste stillinger og kan hjelpe til med riktig bemanning i en bransje hvor behovet for dyktige medarbeidere skifter raskt. Er du student og sikter deg inn mot bank, finans eller forsikring? La oss finne en jobb som gir deg relevant erfaring.

Les mer

Helse

Alle våre konsulenter har en helsefaglig bakgrunn som helsearbeider eller sykepleiere og har derfor en høy kompetanse på dette fagfeltet. Vi rekrutterer dyktige kandidater til stillinger innen helsesektoren i hele Norge, både privat og offentlig.

Les mer

Hotell, restaurant og kantine

Vi har stillinger blant annet innen hotell, kantine, restaurant, renhold, butikk. Våre konsulenter har god erfaring fra bransjen og kjenner godt til muligheter og utfordringer som du som arbeidsgiver møter på hver eneste dag.

Les mer

Kontor og administrasjon

Dette er et bredt fagområde med mange utviklingsmuligheter. Vi bemanner daglig opp med ett stort antall kontorassistenter, sekretærer, resepsjonister, prosjektkoordinatorer og andre administrative stillinger rundt om i hele landet.

Les mer

Nærings- og nytelsesmiddelindustri

Vil du arbeide med produksjon av mat- og næringsmidler eller brenner du for å gi god service? Da har vi flere tilgjengelige stillinger for deg. Finn din neste medarbeider eller din neste jobb via oss innenfor nærings- og nytelsesmiddelindustrien.

Les mer

Pedagogisk

Vi samarbeider med mange ulike barnehager både innen kommunale og privat sektor. Vi anser oss som en trygg leverandør av bemanningstjenester basert på vår lange erfaring og gode rutiner. Ønsker du en givende og leken hverdag kan du jobbe som barnehageassistent gjennom oss. Er du utdannet barnehagelærer eller pedagog, hjelper vi deg slik at du finner den rette barnehagen for deg.

Les mer

Transport-, logistikk & produksjon

Lagermedarbeider, truckfører, transportsjef eller lastebilsjåfør. Vi leverer alt fra ufaglært personell til logistikkmedarbeidere med tung kompetanse. Vi har mange konsulenter som har lang erfaring i å jobbe mot lager og terminal.

Les mer

Økonomi og regnskap

Har du behov for forsterkning så har vi kandidatene med rett kompetanse. Vi har lang erfaring med å bemanning og rekruttering. Søker du oppdrag som regnskapsfører, økonomi- og regnskapsassistent eller tilsvarende så har vi garantert et oppdrag som passer deg.

Les mer

Nyheter & Blogg

Arbeidslivet kan være tøft, men det kan også være morsomt, inspirerende og givende. I bloggen vår finner du alt fra karriere- og rekrutteringstips til innsikt om arbeidsmarkedet og nyheter som vedrører Adecco. God lesning.

Kontaktskjema

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Behøver du personell?

Vi kontakter deg innen 2 timer *

Ditt behov:


*Gjelder hverdager 8.00-17.00, deretter senest kl 10.00 neste virkedag. Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg å ha lest og forstått personvernerklæringen.

GDPR Vilkår

Gjennom å fylle ut kontaktskjema bekrefter du å ha lest og forstått vår personvernerklæring.

Gjelder din henvendelse et ønske om å få tilgang til, korrigert eller slettet eventuelle personopplysninger vi oppbevarer, ta kontakt med oss på privacy@adecco.no
Tilbake

Takk for din interesse!

En representant fra Adecco vil kontakte deg innen kort tid!

Copyright © Adecco Norge