Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Bil og mekaniske fag

Er du klar for et skritt videre i din karriere innen bil- og mekaniske fag? Da kan vi hjelpe deg. Fortell oss hva du vil jobbe med og vi skal gjøre alt vi kan for å finne drømmejobben til deg. Vi bemanner daglig til spennende oppdrag, og rekrutterer til faste stillinger for kjente forhandlere, verksteder og andre aktører innen bilbransjen i hele Norge. Hos oss får du dessuten 12% feriepenger i stedet for de 10,2% som er vanlig i bilbransjen.

Etterspurte egenskaper innenfor området

SELVSTENDIG

NØYAKTIGHET

SERVICEINNSTILT

Innen dette yrkesområde er det vanlig med mye kundekontakt. En hyggelig fremtoning og gode kommunikasjonsevner er derfor ettertraktende egenskaper. Som mekaniker og lakkerer jobber du ofte selvstendig og det er viktig at du er nøyaktig i ditt arbeid. Både av sikkerhetsmessige årsaker, men også for at kundene skal bli fornøyd med resultatet.

Eksempler på yrker

 • Mekaniker
 • Billakkerer
 • Oppretter
 • Automasjonstekniker
 • Kundemottaker og bookingmedarbeider

Jobb med oss!

Ved å sende din CV til Adecco Norge vil du bli registrert som en søker. Gjennom din registrering, vil selskapet innhente og bruke data om deg for å tilby våre tjenester og opprettholde kontakt med deg. Les vår personvernserklæring for mer informasjon om hvordan vi innhenter og bruker informasjon om deg og de rettighetene du har.

Work in Norway

We are always in demand of English speaking car mechanics, panel beaters and car painters. We require documented experience from car dealers and workshops and a B1 English course, we can provide a language course for candidates. Contact us now and maybe we can find you your dream job in Norway!

Send your CV

By sending your CV to Adecco Norway, part of the Adecco Group as a candidate. You will get registered as an applicant. During your registration, the company will collect and use information about you to make available our services and maintain our relationship with you. Our Privacy Information Statement explains how we collect and use information about you and the rights you have.

Vi er med deg hele veien

Har du behov for flere ansatte og trenger du hjelp til å finne riktig kandidater? Er du på utkikk etter din første jobb, eller er det på tide å ta neste steg i karrieren? Vi hjelper deg uansett hvor du befinner deg i arbeidslivet eller hvilket behov for personell din virksomhet har.

slik fungerer det

Rekrutteringsprosessen

Hos Adecco fokuserer vi på din kompetanse og potensial. Alle trinnene du kan fullføre ...

Les mer

innsikt

Medarbeiderportrett

Bli kjent med noen av våre medarbeidere og konsulenter.

Les mer

blogg

Karrieretips

I tillegg til kompetanseheving som kommer automatisk når du jobber ...

Les mer

”De er profesjonelle og tar kontakt raskt. Det er fint med lønn annenhver uke, og det føles som at alt går på skinner. Konsulentene er imøtekommende og hyggelige.”

Isabelle

Vi tilbyr deg

 • Fast lønn
 • Regulert ferie
 • Velvære og helse
 • Utvikling, oppfølging og coaching
 • E-læringskurs - fri tilgang til over 50 kurs
 • Yrkesskadeforsikring

Nyheter & Blogg

Arbeidslivet kan være tøft, men det kan også være morsomt, inspirerende og givende. I bloggen vår finner du alt fra karriere- og rekrutteringstips til innsikt om arbeidsmarkedet og nyheter som vedrører Adecco. God lesning.

Trenger din bedrift hjelp med personale?

Adecco har med over 70 år i bransjen skaffet seg bred erfaring med rekruttering og bemanning i det norske arbeidsmarkedet. Det spiller ingen rolle om du har behov for en eller hundre medarbeidere. Vi hjelper deg med å løse akkurat ditt behov og skreddersyr en løsning som passer din virksomhet.

Rekrutter innen bil og mekaniske fag

Har din bedrift behov for forsterkning? Rekruttering av nytt personell er tidkrevende og ingen enkel oppgave. La Adecco bli din HR-partner og ta frem den perfekte matchen til akkurat din bedrift. Vi har flere kvalifiserte medarbeidere innen bil og mekaniske fag som er klar for å ansettes.

LES MER OM REKRUTTERING

Innleie bil og mekaniske fag

Iblant kan tilfeldige arbeidstopper føre til at man i perioder har behov for forsterkning. Da kan vi hjelpe til med bemanning. Vi har lang erfaring innen området bil og mekaniske fag hjelper gjerne til med å finne rett person til ditt selskap.

LES MER OM BEMANNING

Kontaktskjema

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Behøver du personell?

Vi kontakter deg innen 2 timer *

Ditt behov:


*Gjelder hverdager 8.00-17.00, deretter senest kl 10.00 neste virkedag. Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg å ha lest og forstått personvernerklæringen.

GDPR Vilkår

Gjennom å fylle ut kontaktskjema bekrefter du å ha lest og forstått vår personvernerklæring.

Gjelder din henvendelse et ønske om å få tilgang til, korrigert eller slettet eventuelle personopplysninger vi oppbevarer, ta kontakt med oss på privacy@adecco.no
Tilbake

Takk for din interesse!

En representant fra Adecco vil kontakte deg innen kort tid!

Copyright © Adecco Norge