Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Helse

Helse- og omsorgssektoren har alltid behov for flere engasjerte og kompetente medarbeidere. Når du jobber som medarbeider for Adecco Helse får du foruten et givende arbeide også reisegodtgjørelse, tilbud om gratis bolig, relevante kurs og mulighet for videreutvikling. Verver du en sykepleierkollega til oss får du i tillegg en økonomisk kompensasjon.

Etterspurte egenskaper innenfor området

EMPATI

SAMARBEIDSEVNER

NØYAKTIGHET

Som helsepersonell er det viktig å kunne se hvert individ og deres spesifikke behov for å kunne gi best mulig omsorg. For å unngå misforståelser ved eksempelvis medisinering er det viktig å være nøyaktig og ha evne til å ta raske beslutninger selv i presserende situasjoner.

Eksempler på yrker

  • Helsepersonell
  • Helsefagarbeider
  • Hjelpepleier

Søknadsprosessen

Registrer deg med autorisasjonsnummer og bli kontaktet innen 24 timer – vi gir deg all informasjon du trenger. Du kan også lese mer om det å jobbe som sykepleier og spesialsykepleier under.

Hvordan er det å jobbe i Norge?

Vi har lang erfaring med å skaffe jobb til folk fra hele Skandinavia, både faste stillinger og midlertidige oppdrag. Snakker og skriver du godt norsk, svensk eller dansk er det bare å søke.

"Det er de samme oppgaver og utfordringer man blir satt til som i Danmark. Så det er veldig likt og er enormt sammenlignbart, og derfor er det også lett å komme hit og arbeide fordi prosedyrer og alt er virkelig likt. Og om ikke, så er de mer eller mindre identiske faktisk."

- Julie, sykepleier fra Danmark

Vi er med deg hele veien

Har du behov for flere ansatte og trenger du hjelp til å finne riktig kandidater? Er du på utkikk etter din første jobb, eller er det på tide å ta neste steg i karrieren? Vi hjelper deg uansett hvor du befinner deg i arbeidslivet eller hvilket behov for personell din virksomhet har.

slik fungerer det

Rekrutteringsprosessen

Hos Adecco fokuserer vi på din kompetanse og potensial. Alle trinnene du kan fullføre ...

Les mer

innsikt

Medarbeiderportrett

Bli kjent med noen av våre medarbeidere og konsulenter.

Les mer

blogg

Karrieretips

I tillegg til kompetanseheving som kommer automatisk når du jobber ...

Les mer

”Det beste med å jobbe i Adecco må jo vare at du kan være fleksibel i arbeidslivet å kunne utgjøre forskjell for barna. Ingen dager er like.”

Karoline

Vi tilbyr deg

  • Fast lønn
  • Regulert ferie
  • Velvære og helse
  • Utvikling, oppfølging og coaching
  • E-læringskurs - fri tilgang til over 50 kurs
  • Yrkesskadeforsikring

Nyheter & Blogg

Arbeidslivet kan være tøft, men det kan også være morsomt, inspirerende og givende. I bloggen vår finner du alt fra karriere- og rekrutteringstips til innsikt om arbeidsmarkedet og nyheter som vedrører Adecco. God lesning.

Trenger din bedrift hjelp med personale?

Adecco har med over 70 år i bransjen skaffet seg bred erfaring med rekruttering og bemanning i det norske arbeidsmarkedet. Det spiller ingen rolle om du har behov for en eller hundre medarbeidere. Vi hjelper deg med å løse akkurat ditt behov og skreddersyr en løsning som passer din virksomhet.

Rekrutter innen helse

Har din bedrift behov for forsterkning? Rekruttering av nytt personell er tidkrevende og ingen enkel oppgave. La Adecco bli din HR-partner og ta frem den perfekte matchen til akkurat din bedrift. Vi har flere kvalifiserte medarbeidere innen helse som er klar for å ansettes.

LES MER OM REKRUTTERING

Innleie helse

Iblant kan tilfeldige arbeidstopper føre til at man i perioder har behov for forsterkning. Da kan vi hjelpe til med bemanning innen Helse. Vi har lang erfaring innen området helse og hjelper gjerne til med å finne rett person til ditt selskap.

LES MER OM BEMANNING

Kontaktskjema

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Behøver du personell?

Vi kontakter deg innen 2 timer *

Ditt behov:


*Gjelder hverdager 8.00-17.00, deretter senest kl 10.00 neste virkedag. Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg å ha lest og forstått personvernerklæringen.

GDPR Vilkår

Gjennom å fylle ut kontaktskjema bekrefter du å ha lest og forstått vår personvernerklæring.

Gjelder din henvendelse et ønske om å få tilgang til, korrigert eller slettet eventuelle personopplysninger vi oppbevarer, ta kontakt med oss på privacy@adecco.no
Tilbake

Takk for din interesse!

En representant fra Adecco vil kontakte deg innen kort tid!

Copyright © Adecco Norge