Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Hotell, restaurant og kantine

Er du klar for en fartsfylt hverdag full av mennesker og liv? Har du fokus på hygiene, god råvareutnyttelse, bærekraft, øke plantebasert kost og reduksjon av matsvinn? Da er Adecco Hospitality noe for deg. Hos oss har du uante muligheter, enten du sikter deg inn på en karriere som kulinarisk kokk, drømmer om en servitørjobb for å lære hva service virkelig dreier seg om - eller bare kjenner at denne bransjen tiltrekker deg.

Etterspurte egenskaper innenfor området

SERVICEINNSTILT

MESTRE STRESS

UTHOLDENDE

Arbeidsgivere søker etter dedikerte og omgjengelige medarbeidere til ulike stillinger innen både renhold, kantine, hotell og restaurant. I denne bransjen må du ha et brennende engasjement for å kunne yte utmerket service. Relevant erfaring er en fordel, men har du driv og vilje til å lære kan det ofte rekke langt.

Eksempler på yrker

  • Kantineassistent
  • Kantinebestyrer
  • Oppvaskmedarbeider

Jobb med oss!

Fordelene med å jobbe for oss er mange. Med avdelinger over hele Norge har vi god kunnskap om det lokale markedet der du befinner deg. Jobb heltid, deltid eller som ekstrahjelp – vi tilbyr fleksibilitet. Hos oss møter du konsulenter med erfaring fra bransjen og som derfor kjenner til de muligheter og utfordringer som du møter på hver dag. Dessuten har vi en egen arbeidsrettsavdeling som kan bistå ved spørsmål om arbeidsmiljøloven. Vi du videreutvikle deg så tilbyr vi flere kurs som kan bidra til å gjøre deg mer attraktiv på arbeidsmarkedet og som kan gi deg verdifull erfaring. Høres dette ut som dette kan være noe for deg? Søk i dag!

Vi er med deg hele veien

Har du behov for flere ansatte og trenger du hjelp til å finne riktig kandidater? Er du på utkikk etter din første jobb, eller er det på tide å ta neste steg i karrieren? Vi hjelper deg uansett hvor du befinner deg i arbeidslivet eller hvilket behov for personell din virksomhet har.

slik fungerer det

Rekrutteringsprosessen

Hos Adecco fokuserer vi på din kompetanse og potensial. Alle trinnene du kan fullføre ...

Les mer

innsikt

Medarbeiderportrett

Bli kjent med noen av våre medarbeidere og konsulenter.

Les mer

blogg

Karrieretips

I tillegg til kompetanseheving som kommer automatisk når du jobber ...

Les mer

”Man får mye erfaring og muligheten til å lære av flinke folk i bransjen. Konsulentene er gode til å finne oppdrag som både er spennende, utfordrende og passer i forhold til studiene.”

Stine

Vi tilbyr deg

  • Fast lønn
  • Regulert ferie
  • Velvære og helse
  • Utvikling, oppfølging og coaching
  • E-læringskurs - fri tilgang til over 50 kurs
  • Yrkesskadeforsikring

Nyheter & Blogg

Arbeidslivet kan være tøft, men det kan også være morsomt, inspirerende og givende. I bloggen vår finner du alt fra karriere- og rekrutteringstips til innsikt om arbeidsmarkedet og nyheter som vedrører Adecco. God lesning.

Trenger din bedrift hjelp med personale?

Adecco har med over 70 år i bransjen skaffet seg bred erfaring med rekruttering og bemanning i det norske arbeidsmarkedet. Det spiller ingen rolle om du har behov for en eller hundre medarbeidere. Vi hjelper deg med å løse akkurat ditt behov og skreddersyr en løsning som passer din virksomhet.

Rekrutter innen hotell, restaurant og kantine

Har din bedrift behov for forsterkning? Rekruttering av nytt personell er tidkrevende og ingen enkel oppgave. La Adecco bli din HR-partner og ta frem den perfekte matchen til akkurat din bedrift. Vi har flere kvalifiserte medarbeidere innen hotell, restaurant og kantine som er klar for å ansettes.

LES MER OM REKRUTTERING

Innleie hotell, restaurant og kantine

Iblant kan tilfeldige arbeidstopper føre til at man i perioder har behov for forsterkning. Da kan vi hjelpe til med bemanning. Vi har lang erfaring innen området hotell, restaurant og kantine hjelper gjerne til med å finne rett person til ditt selskap.

LES MER OM BEMANNING

Kontaktskjema

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Behøver du personell?

Vi kontakter deg innen 2 timer *

Ditt behov:


*Gjelder hverdager 8.00-17.00, deretter senest kl 10.00 neste virkedag. Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg å ha lest og forstått personvernerklæringen.

GDPR Vilkår

Gjennom å fylle ut kontaktskjema bekrefter du å ha lest og forstått vår personvernerklæring.

Gjelder din henvendelse et ønske om å få tilgang til, korrigert eller slettet eventuelle personopplysninger vi oppbevarer, ta kontakt med oss på privacy@adecco.no
Tilbake

Takk for din interesse!

En representant fra Adecco vil kontakte deg innen kort tid!

Copyright © Adecco Norge