Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Pedagogisk, jobb i barnehage eller på skole

Det å jobbe med barn er både utfordrende og givende. Barn tilbringer mye av sin tid både i barnehagen, på skole- fritidsordningen (SFO) og på skolen. Derfor er det viktig at de omgir seg med personer som er engasjert i dere utvikling og som kan gi dem trygghet og stimulans – hver dag. Vil du ha en meningsfylt jobb der ingen dag er den andre lik kan et arbeid innen pedagogikk være noe for deg.

Etterspurte egenskaper innenfor området

PEDAGOGISK

ENGASJERT

KOMMUNISERE GODT

For å kunne være en bra barnehageassistent, lærer eller vikar så må du først og fremst brenne for å jobbe med barn. Du må kunne tilpasse undervisningen etter elever og situasjoner med en pedagogisk tilnærming og med et ekte engasjement for på den måten å inspirere til læring og utvikling hos barna.

Eksempler på yrker

  • Lærer
  • Pedagog
  • Elevassistent
  • SFO-assistent

Jobb i barnehage

Vi sier ofte at vi søker en superhelt. Du skal være med på å skape lykkelige barndomsminner, men samtidig skal du som voksen skape trygghet. Å jobbe som vikar er fleksibelt. Vi tilbyr oppdrag i flere forskjellige typer barnehager og du kan søke om fri når du ønsker. Tilgjengelighet og forutsigbarhet er viktig for våre barnehager, så avtaler om fri må gjøres god tid i forveien med din konsulent.

Det er viktig for oss att du kjenner trygghet før du skal ut i oppdrag for oss. Som vår medarbeider skal du gjennomføre assistent-, HMS- og førstehjelpskurs før din første arbeidsdag. Din konsulent er lett tilgjengelig og følger deg opp både i forkant av og gjennom dine oppdrag.

Vi kan garantere stor variasjon i hverdagen med glade barn, frustrerte småtasser, krokodilletårer, smittende latter og høy aktivitetsfaktor. Bidra til å skape en minnerik barndom for alle små - bli med på laget!

Jobb med barn på skole

Oppdrag på skolene er varierende, og ingen oppdrag er like. Derfor vil stillingskriteriene variere mye. Vi har stillinger som lærer, vikarlærer, SFO assistent og elevassistent. Har du et ønske om å jobbe på SFO, kan du kombinere stillingen med å jobbe i barnehage. Arbeidstiden på SFO er gjerne kortere enn når du jobber i barnehage.

Pedagog og barnehagelærer

Vi samarbeider med mange ulike barnehager som idrettsbarnehager, musikkbarnehager, basebarnehager, avdelingsbarnehager, naturbarnehager og familiebarnehager. Valgene er mange. Er du utdannet barnehagelærer eller pedagog, hjelper vi deg slik at du finner den rette barnehagen for deg - enten du skal flytte, er nyutdannet eller søker ny erfaring.

Adecco har 15 års erfaring med barnehage og du vil ha en konsulent som veileder deg og er med deg i prosessen slik at du er klar til din første arbeidsdag i ny barnehage.

Vi er med deg hele veien

Har du behov for flere ansatte og trenger du hjelp til å finne riktig kandidater? Er du på utkikk etter din første jobb, eller er det på tide å ta neste steg i karrieren? Vi hjelper deg uansett hvor du befinner deg i arbeidslivet eller hvilket behov for personell din virksomhet har.

slik fungerer det

Rekrutteringsprosessen

Hos Adecco fokuserer vi på din kompetanse og potensial. Alle trinnene du kan fullføre ...

Les mer

innsikt

Medarbeiderportrett

Bli kjent med noen av våre medarbeidere og konsulenter.

Les mer

blogg

Karrieretips

I tillegg til kompetanseheving som kommer automatisk når du jobber ...

Les mer

”Det beste for meg med å jobbe i Adecco har vært fleksibilitet og mulighet for fri på fredager. Det jag liker best med jobben min er all den positive og gode energi man får av de små barna.”

Jane - Barnehageassistent

Vi tilbyr deg

  • Fast lønn
  • Regulert ferie
  • Velvære og helse
  • Utvikling, oppfølging og coaching
  • E-læringskurs - fri tilgang til over 50 kurs
  • Yrkesskadeforsikring

Nyheter & Blogg

Arbeidslivet kan være tøft, men det kan også være morsomt, inspirerende og givende. I bloggen vår finner du alt fra karriere- og rekrutteringstips til innsikt om arbeidsmarkedet og nyheter som vedrører Adecco. God lesning.

Trenger din bedrift hjelp med personale?

Adecco har med over 70 år i bransjen skaffet seg bred erfaring med rekruttering og bemanning i det norske arbeidsmarkedet. Det spiller ingen rolle om du har behov for en eller hundre medarbeidere. Vi hjelper deg med å løse akkurat ditt behov og skreddersyr en løsning som passer din virksomhet.

Rekrutter innen pedagogisk

Har din bedrift behov for forsterkning? Rekruttering av nytt personell er tidkrevende og ingen enkel oppgave. La Adecco bli din HR-partner og ta frem den perfekte matchen til akkurat din bedrift. Vi har flere kvalifiserte medarbeidere innen pedagogisk som er klar for å ansettes.

LES MER OM REKRUTTERING

Innleie pedagogisk

Iblant kan tilfeldige arbeidstopper føre til at man i perioder har behov for forsterkning. Da kan vi hjelpe til med bemanning. Vi har lang erfaring innen området pedagogisk og hjelper gjerne til med å finne rett person når behovet oppstår.

LES MER OM BEMANNING

Kontaktskjema

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Behøver du personell?

Vi kontakter deg innen 2 timer *

Ditt behov:


*Gjelder hverdager 8.00-17.00, deretter senest kl 10.00 neste virkedag. Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg å ha lest og forstått personvernerklæringen.

GDPR Vilkår

Gjennom å fylle ut kontaktskjema bekrefter du å ha lest og forstått vår personvernerklæring.

Gjelder din henvendelse et ønske om å få tilgang til, korrigert eller slettet eventuelle personopplysninger vi oppbevarer, ta kontakt med oss på privacy@adecco.no
Tilbake

Takk for din interesse!

En representant fra Adecco vil kontakte deg innen kort tid!

Copyright © Adecco Norge