Jobbe som vikar

En rolle med mange fordeler

Du kan være ute etter en jobb med oppstart omgående, en sesongjobb, eller kanskje du leter etter en vei tilbake til arbeidslivet – eller noe midt imellom. Vi kan sannsynligvis hjelpe deg. Gjennom oss får du mulighet til å få oppdrag hos noen av Norges mest attraktive og velkjente selskaper.

Ettersom oppdragene er varierende får du brukt din kompetanse og kunnskap, dermed har du hele tiden mulighet til å utvikle deg samtidig som du bygger opp ditt personlige nettverk og styrker din CV. Når du arbeider for oss har du fast stillingsprosent, fast lønn, regulert ferie og all annen trygghet som en ansettelse gir.

Våre medarbeidere er vår aller viktigste ressurs og som vikar hos Adecco er du vår ambassadør og vårt ansikt utad. Det er gjennom deg og alle våre andre medarbeidere som vi bygger gode relasjoner til våre kunder og hvor vi legger grunnlaget for et godt og langvarig samarbeide.

Hvorfor jobbe som vikar?

 • Trenger du mer erfaring og nye utfordringer, eller vil du bli enda bedre på det du kan?
 • Ønsker du en fleksibel og variert arbeidsuke og kan jobbe både deltid og heltid?
 • Er du student og trenger noen ekstra kroner å rutte med, men lurer på hvordan du kan kombinere jobb og studier?
 • Behøver du å bygge på din CV?
 • Er du på vei ut i pensjon, men har mer å gi?

Svarer du ja på ett eller flere av disse spørsmålene, er det lurt å vurdere Adecco.

Hvilke fordeler har du som medarbeider

coaching

Støtte til kurs

Karriereveiledning

Helse og velvære

gode arbeidsforhold

✓ Utvikling, oppfølging og coaching

Som medarbeider har du en ansvarlig HR-konsulent som blant annet sørger for oppfølging når du er i jobb og at du får tilbud om passende oppdrag. Når du arbeider hos våre kunder kommer din Adecco-konsulent til å holde kontakten med både deg og kunden for å sikre at dere begge er fornøyd og at oppdraget løper som planlagt. Din konsulent vil også følge deg opp gjennom og besøke deg på arbeidsplassen.

Allerede etter den første uken vil din Adecco-konsulent ta kontakt med deg for å høre hvordan starten på ditt oppdrag har vært. Etter det vil vi følge deg opp månedlig. Det er viktig for oss at du har det bra på jobb! Når oppdraget nærmer seg slutt, så vil dere ta en gjennomgang av hvordan oppdraget har vært og hvordan dine fremtidsplaner og utviklingsbehov ser ut.

✓ E-læringskurs

Adecco tilbyr en rekke e-læringskurs, og de medarbeidere som trenger kursing før de starter i et oppdrag vil få tilsendt en link til aktuelle kursene så snart de er ansatt. De får et kursbevis når de har bestått kurset. Våre konsulenter vet til enhver tid når den den enkelte har fullført de nødvendige kurs og er klar for oppdrag.

✓ Karriereveiledning

Vi tilbyr karriereveiledning til våre medarbeidere. Hensikten er å kartlegge ønsker, karrieremål og eventuelle behov for kompetanseutvikling. Veiledningen er konfidensiell og gjennomføres sammen med en autorisert karriereveileder. Tilbudet har en markedsverdi på ca. kr 4.000.

Vi ser på hva du har av arbeidserfaring til nå, hva du har likt best og mestret godt hittil. Videre tar vi en gjennomgang av dine personlige egenskaper ved hjelp av kjente modeller, og ser på dine verdier opp mot trivsel på jobben. Karriereveilederen vil ikke sitte med fasiten, men stille viktige spørsmål. Du kan ikke forvente klare svar og føringer basert på denne samtalen, men forhåpentligvis vil du få reflektert godt rundt yrkesvalg og ønsker videre. Det kan like gjerne være snakk om små endringer i arbeidsoppgaver eller ønske om kompetanseheving, som jobbskifte. Det kan også være at du finner ut at arbeidssituasjonen er akkurat slik du ønsker, noe det kan være godt å få en bekreftelse på.

Karriereveiledningen tilbys til våre medarbeidere som har jobbet seg opp en viss ansiennitet gjennom Adecco, avhengig av tjenesteområde. De som har gjennomført karriereveiledning vil også ha mulighet til å få refundert inntil kr 2.000, - årlig i støtte til kurs og utdanning.

✓ Støtte til kurs og utdanning

Har du jobbet 1.950 timer eller mer i Adecco kan du søke om inntil kr 2.000, - pr år i støtte til kurs og utdanning (beløpet er skattepliktig). Det forutsettes at karriereveiledning er gjennomført med oss og at kurset/studiet du søker stipend for er i tråd med den utviklingsplanen karriereveiledningen har konkludert med.

✓ Helse og velvære

Helse og velvære er viktig for Adecco og vi oppmuntrer alle våre ansatte til å ta vare på seg selv.

Vi ønsker å overføre vårt engasjement for sport og trening til våre medarbeidere og oppfordre til en aktiv livsstil. Har du jobbet for Adecco i 150 timer eller mer kan du søke om treningsstipend på inntil kr 500,- pr år i støtte til fysisk aktivitet. Du velger selv hvilke aktiviteter. Utgifter til joggesko, treningskort, boksehansker, smøring, staver, ride hjelm, sykkelolje, dansesko, vekter, personlig trener etc.

✓ Arbeidsvilkår / Ansvarlighet

Når du jobber for oss kan du være trygg på å få gode arbeidsforhold, uansett hvilke kunder du er i oppdrag for.

 • Som ansatt i Adecco er du sikret minst samme lønn og tillegg som du hadde fått som ansatt i selve bedriften i samme stilling
 • Du vil ha minst like gunstige vilkår for arbeidstid som om du hadde vært ansatt hos innleier
 • Det gjelder samme regler for ferie, feriepenger, fridager og betaling for fridager som i innleiebedriften.
 • Tilgang til fysiske goder og tjenester som kantine og treningsrom der du er i oppdrag
 • Du er selvfølgelig dekket av vår yrkesskadeforsikring
 • Omfattet av obligatorisk tjenestepensjon (OTP) etter de til enhver tid gjeldende regler

Du finner mer informasjon i Personalhåndboken

Vi er med deg hele veien

Er du på jakt etter din første jobb, eller er det kanskje på tide å ta neste steg i karrieren? Vi hjelper deg på veien uansett hvor i arbeidslivet du befinner deg.

slik fungerer det

Rekrutteringsprosessen

Hos Adecco fokuserer vi på din kompetanse og potensial. Alle trinnene du kan fullføre ...

Les mer

innsikt

Medarbeiderportrett

Bli kjent med noen av våre medarbeidere og konsulenter.

Les mer

Behøver du hjelp med å komme i gang?

I vår jobbsøkerguide går vi gjennom alt fra hvordan du skriver en god CV, hva du bør tenke på før og under et jobbintervju til hvordan du skal følge opp søknadene dine og mye mer.

til jobbsøkerguiden!

Copyright © Adecco Norge