Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Ny episode av podkast ute nå!

Velkommen tilbake til Fredagsvaffel! Dette er Adeccogruppens nye podkast om nåtidens og fremtidens arbeidsliv. Fredagsvaffel drøfter de små og store spørsmålene i arbeidshverdagen uavhengig av bransje og stillingstittel. Vi snakker med gjester fra Norges land på en uanstrengt og lite høytidelig måte. Episodene er en perfekt avslutning på uka, og slippes annenhver fredag der du finner podkaster.

I dagens episode snakker vi med programlederen for NRK-programmet Pysjpopbaluba i 2005, 25 år gamle Håkon Tomter fra Hamar. Håkon studerer økonomi ved Universitet i Oslo og gikk i 2021 helt til topps i Adeccogruppens egen konsernsjefkonkurranse som CEO.

I samtalen snakker han om overgangen fra studieliv til arbeidsliv som han selv står midt oppi. Vi diskuterer hva bedrifter kan gjøre for å tiltrekke seg unge arbeidstakere i dag, og hvordan man som arbeidssøkende kan skille seg ut i en søkeprosess uten å ha bøtter og spann med erfaring. Samtidig drøfter vi begrepet "imposter syndrom" - bedragersyndrom på norsk – hva du kan gjøre for å motvirke dette.

Skal du snart ut i arbeidslivet og lurer på hva som venter deg? Eller er du en arbeidsgiver som ønsker å vite hvordan du kan tiltrekke deg unge mennesker? Få svar på dette i en meget hyggelig samtale med Håkon!

Følg oss på sosiale medier! Du finner episoden på Spotify, god lytt!

Skribent
Adeccobloggen

Du vil kanskje også lese

Finn din drømmejobb

Vi håper du har fått med deg noen gode råd på veien og at du kjenner deg tryggere foran ditt jobbsøk. Nå er det vel på tide å ta en titt på alle våre ledige stillinger? Har du flaks finner du drømmejobben din allerede i dag.

Kontaktskjema til bedrift

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

TIL KONTAKTSKJEMAET

Copyright © Adecco Norge