Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Har du startet planleggingen av årets sommerbemanning?

Ferieavvikling og sommerplanlegging kan være både utfordrende og tidkrevende. Det kan være vanskelig å vite hvor man skal begynne for å kartlegge og analysere behov, eller hvordan man skal utarbeide stillingsannonser for å tiltrekke kvalifiserte kandidater. I tillegg ønsker man å imøtekomme de ansattes ferieønsker. Adecco kan hjelpe.

Sommeren skal være en tid for å hente seg inn. For at du og dine medarbeidere virkelig skal få koblet av og ha helt fri kan det være nødvendig å bemanne opp med fleksible sommervikarer. Vi i Adecco har lang erfaring med å hjelpe bedrifter med å finne de beste sommervikarene - så du og dine kollegaer kan ta ferie på ordentlig.

En skreddersydd løsning

Ulike bedrifter har ulike behov, og det krever skreddersydde løsninger. De fleste ansatte tar ut ferie om sommeren, og i den perioden må du sørge for at den daglige driften går som normalt. For enkelte bransjer er sommeren høysesong. Da vil det være behov for fleksibel arbeidskraft som kan dekke opp. Vi kan hjelpe deg uansett om din bedrift trenger hjelp med hele eller deler av prosessen. Hos oss kommer du i kontakt med erfarne konsulenter og rådgivere som lytter og analyser hvilket behov bedriften har, for deretter å gi et forslag til en skreddersydd løsning som er tilpasset akkurat din virksomhet.

Spar både tid og penger

Du velger hvordan og i hvilken utstrekning du vil benytte deg av våre tjenester. Det betyr at du kun betaler for den tiden du har behov for vår bistand. Det administrative arbeidet med å finne og tiltrekke seg sommerpersonell kan være svært tidkrevende. Vi kan bistå med alt fra annonsering og søk til et første utvalg som involverer alt fra testing, intervjuer og referansesjekk. Dere kan være trygge på at vi finner de beste kandidatene for din virksomhet.

”En gjennomtenkt ferieplanlegging er en investering i bedriften”

Som arbeidsgiver ønsker du selvfølgelig at dine medarbeidere skal ha det bra. En sammenhengende ferie om sommeren er et viktig grep for å føle seg uthvilt.

Cecilia Furusjö, Regional Branch Manager hos Adecco i Västerås forteller:

— En god ferieplanlegging ser jeg på som en investering i bedriften. Det bidrar til en sunn arbeidsplass og mer engasjerte medarbeidere.

Selv for mindre bedrifter kan det være en utfordring å innfri alle medarbeidernes ferieønsker. Har du i tillegg høysesong om sommeren innebærer det at du ikke bare må finne kvalifiserte sommervikarer, du må også planlegge og tilrettelegge for å sikre en grundig opplæring der det er nødvendig. Da kan det være både praktisk og lønnsomt å hente inn en ekstern samarbeidspartner. Vi har lang erfaring med å hjelpe til for å få alle brikkene på plass. Ofte er det akkurat det som skal til for å få kabalen til å gå opp.

Slik hjalp Adecco Byggmax med en uventet tidlig høysesong

Ser du etter et par sommervikarer, eller har du behov for et helt team? Er du sent ute med ferieplanleggingen? Du trenger ikke uroe deg, med oss er det aldri for sent. Vi har et stort nettverk av kvalifiserte sommervikarer og lang erfaring med personalplanlegging.

Byggevarekjeden Byggmax fikk nylig en uventet tidlig høysesong. Under pandemien var det mange som tok tak i ulike hjemmeprosjekter, og Byggmax opplevde en drastisk økning av kunder. Det medførte at de raskt måtte bemanne opp med fleksible medarbeidere, med hjelp fra Adecco. Her forteller Caroline Friberg, Head of Customer Service hos Byggmax:

- Adecco håndterte alt det administrative arbeidet, fra intervjuer til sluttkontrakt og timeplaner. Det frigjorde mye tid som kunne brukes på andre oppgaver.

Med Adeccos støtte fikk Byggmax raskt inn 25 dyktige medarbeidere som hjalp til med å håndtere det store volumet av kunder og henvendelser.

Ett nettverk av vikarer for fremtidige behov

Når vi hjelper deg med sommerbemanningen, finner vi medarbeidere som fungerer bra i akkurat din bedrift. Hvis fremtidige behov skulle oppstå, kan du dermed ha tilgang på et nettverk av aktuelle vikarer. Det tidkrevende forarbeidet er allerede gjort, og du vet at du får medarbeidere som forstår virksomheten din.

Behøver dere hjelp med å se over behovet i forkant av sommeren eller har dere allerede startet opp rekrutteringsprosessen og trenger hjelp til å velge ut egnede kandidater? Ikke nøl, ta kontakt med oss allerede i dag.

Skribent
Adeccobloggen

Du vil kanskje også lese

Finn din drømmejobb

Vi håper du har fått med deg noen gode råd på veien og at du kjenner deg tryggere foran ditt jobbsøk. Nå er det vel på tide å ta en titt på alle våre ledige stillinger? Har du flaks finner du drømmejobben din allerede i dag.

Kontaktskjema til bedrift

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

TIL KONTAKTSKJEMAET

Copyright © Adecco Norge