Velkommen til nye adecco.no

Hjemmesiden vår trengte en real oppdatering. Vi har utviklet et nytt design og vi har fokusert på at det skal være enkelt og brukervennlig, slik at du lett kan finne frem til det du leter etter. Uansett om du er arbeidsgiver, kunde, medarbeider eller jobbsøker - nå er det enkelt å finne frem å navigere seg rundt.

Vi har også tatt frem mye nytt materiell. Les noen av våre medarbeiderportrett og lær å kjenne oss som jobber i Adecco. Er du arbeidsgiver kan du finne guider om relevante temaer, eller du kan registrere deg og delta når vi arrangerer webinarer rettet mot fremtidens arbeidsmarked. For deg som søker jobb har vi gode tips i bloggen vår samt mange spennende ledige stillinger. Lurer du på hvilke yrkesområder vi bemanner og rekrutterer til? Ta gjerne en kikk rundt. Vi håper du finner noen tema som kan være av interesse – eller kanskje at du til og med finner en ny jobb å søke på.

Skribent
Adeccobloggen

Du vil kanskje også lese

Finn din drømmejobb

Vi håper du har fått med deg noen gode råd på veien og at du kjenner deg tryggere foran ditt jobbsøk. Nå er det vel på tide å ta en titt på alle våre ledige stillinger? Har du flaks finner du drømmejobben din allerede i dag.

Kontaktskjema til bedrift

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

TIL KONTAKTSKJEMAET

Copyright © Adecco Norge