Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Adecco Bergen og omland

Rekruttering og bemanning i Bergen

Adecco sitt kontor i Bergen er vårt neststørste kontor i Norge. Du finner oss i Fabrikkgaten 6, i Kronstadparken Business Cluster.

Adecco har vært tilstede i regionen fra helt tilbake til 1966 da vi het Norsk Personaltjenester. Hele tiden har vi hatt et sterkt engasjement og interesse for enkeltmenneskets behov for et godt arbeidsliv, og dette er fortsatt vår største og viktigste motivasjon. Rett person til rett plass, og til rett tid. For å lykkes er vi avhengig av tett samhandling med våre kunder, medarbeidere og kandidater.

I Bergen har spesialisert oss etter fagområder, og leverer tjenester innenfor bransjene Transport & Logistikk, Hospitality, Finance & Office, Modis Ingeniør og IT, Pedagogisk personell, Bil & Mekanisk, samt Installasjon, Bygg & Industri. Alle internt ansatte er spesialister innenfor det fagområdet de representerer.

Kontorinformasjon

Adresse:

Fabrikkgaten 6
5059 Bergen

Åpningstider:

Mandag - Fredag
08:00 - 16:00

Kontoroversikten

Vi er representert i alle landets fylker. Klikk på en av byene under for å finne ditt lokalkontor.

Rekrutterings- og bemanningsselskap i Bergen

Leter din bedrift etter motiverte og engasjerte medarbeidere som kan bidra vekst i selskapet? Da har du kommet til rett sted. Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi til med å finne en bemanningsløsning som passer for ditt behov. Du kan også bli en del av Norges fremste rekrutterings- og bemanningsselskap. Velkommen til Adecco familien, vi ser frem til å høre fra deg.

Kontaktskjema

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Behøver du personell?

Vi kontakter deg innen 2 timer *

Ditt behov:


*Gjelder hverdager 8.00-17.00, deretter senest kl 10.00 neste virkedag. Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg å ha lest og forstått personvernerklæringen.

GDPR Vilkår

Gjennom å fylle ut kontaktskjema bekrefter du å ha lest og forstått vår personvernerklæring.

Gjelder din henvendelse et ønske om å få tilgang til, korrigert eller slettet eventuelle personopplysninger vi oppbevarer, ta kontakt med oss på privacy@adecco.no
Tilbake

Takk for din interesse!

En representant fra Adecco vil kontakte deg innen kort tid!

Copyright © Adecco Norge