Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Adecco Oslo

Rekruttering og bemanning i Oslo

Med over 70 års erfaring i bransjen har Adecco en velkjent og sterk posisjon på markedet for rekrutterings- og bemanningsselskapstjenester. I Oslo området arbeider vi innen ulike fagområder og leverer tjenester innen blant annet Hospitality og servicenæring, økonomi, kundeservice, administrasjon, pedagogisk personell, helse, bygg & anlegg, industri, installasjon, bil & mekanisk, lager og produksjon. Med solid kunnskap om markedet, kombinert med et stort eierskap og engasjement, har i vi mange år vært førstevalget for våre kunder, medarbeidere og kandidater. Vi løser oppdrag innen både privat og offentlig sektor – til både faste og midlertidige stillinger. Vår mål er å levere rett kandidat med riktig kompetanse, til rett plass og til rett tid. Nettopp slik har vi bygd opp vårt solide nettverk og vår inngående kjennskap om det markedet hvor vi opererer.

Kontorinformasjon

Besøksadresse:

Sjølyst Plass 2
0278 Oslo

Postadresse:

Adecco Norge AS
(eventuelt avdeling)
Postboks 2013, Vika
0125 Oslo

Åpningstider:

Mandag - Fredag
08:00 - 16:00

Kontoroversikten

Vi er representert i alle landets fylker. Klikk på en av byene under for å finne ditt lokalkontor.

Rekrutterings- og bemanningsselskap i Oslo

Leter din bedrift etter motiverte og engasjerte medarbeidere som kan bidra vekst i selskapet? Da har du kommet til rett sted. Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi til med å finne en bemanningsløsning som passer for ditt behov. Du kan også bli en del av Norges fremste rekrutterings- og bemanningsselskap. Velkommen til Adecco familien, vi ser frem til å høre fra deg.

Kontaktskjema

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Behøver du personell?

Vi kontakter deg innen 2 timer *

Ditt behov:


*Gjelder hverdager 8.00-17.00, deretter senest kl 10.00 neste virkedag. Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg å ha lest og forstått personvernerklæringen.

GDPR Vilkår

Gjennom å fylle ut kontaktskjema bekrefter du å ha lest og forstått vår personvernerklæring.

Gjelder din henvendelse et ønske om å få tilgang til, korrigert eller slettet eventuelle personopplysninger vi oppbevarer, ta kontakt med oss på privacy@adecco.no
Tilbake

Takk for din interesse!

En representant fra Adecco vil kontakte deg innen kort tid!

Copyright © Adecco Norge