Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Adecco Haugesund

Rekruttering og bemanning i Haugesund

Gjennom mange års tilstedeværelse på Haugalandet og i Sunnhordaland, har Adecco Haugesund en velkjent og sterk lokal posisjon i markedet for rekrutterings- og bemanningsselskapstjenester. Med solid kunnskap om det lokale arbeidsmarkedet i regionen, kombinert med et stort eierskap og engasjement, har vi i mange år vært førstevalget for våre kunder, medarbeidere og kandidater.

Vi er en god kombinasjon av stabilitet og mange års erfaring samt ”fersk” nysgjerrighet og engasjement – noe vi tror er nøkkelen til at vi lykkes så godt! Vår passion er å levere rett kandidat til rett plass - til rett tid, og dette er fundamentet i vårt store nettverk av kunder og kandidater. Vi holder til i 24/7 bygget og her er vi ca. 12 ansatte fordelt på 4 avdelinger i åpent landskap: Adecco Haugesund General Staffing, Adecco Haugesund Bygg og Anlegg, Adecco Industri Offshore og Adecco Industri.

Avdelingene har et godt samarbeid og sammen dekker vi alle bransjeområder. Dette gir oss en unik posisjon til å kunne bistå våre samarbeidspartnere som en totalleverandør innen rekruttering og bemanning.

Kontorinformasjon

Adresse:

Spannavegen 152
5535 Haugesund

Åpningstider:

Mandag - Fredag
08:00 - 16:00

Kontoroversikten

Vi er representert i alle landets fylker. Klikk på en av byene under for å finne ditt lokalkontor.

Rekrutterings- og bemanningsselskap i Haugesund

Leter din bedrift etter motiverte og engasjerte medarbeidere som kan bidra vekst i selskapet? Da har du kommet til rett sted. Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi til med å finne en bemanningsløsning som passer for ditt behov. Du kan også bli en del av Norges fremste rekrutterings- og bemanningsselskap. Velkommen til Adecco familien, vi ser frem til å høre fra deg.

Kontaktskjema

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Behøver du personell?

Vi kontakter deg innen 2 timer *

Ditt behov:


*Gjelder hverdager 8.00-17.00, deretter senest kl 10.00 neste virkedag. Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg å ha lest og forstått personvernerklæringen.

GDPR Vilkår

Gjennom å fylle ut kontaktskjema bekrefter du å ha lest og forstått vår personvernerklæring.

Gjelder din henvendelse et ønske om å få tilgang til, korrigert eller slettet eventuelle personopplysninger vi oppbevarer, ta kontakt med oss på privacy@adecco.no
Tilbake

Takk for din interesse!

En representant fra Adecco vil kontakte deg innen kort tid!

Copyright © Adecco Norge