Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Adecco Østfold

Rekruttering og bemanning i Østfold

Adecco Østfold har over 500 medarbeidere i faste stillinger. Disse gjør en uvurderlig og strålende innsats for oss, ved å være viktige og gode ambassadører ute hos våre samarbeidspartnere i Østfold. Vår hovedoppgave er å lytte til og innfri ønsker og krav som våre forbindelser har, enten det er kunder, medarbeidere, fagforeninger eller andre vi samarbeider med.

Hver dag jobber vi med å matche gode kandidater mot svært ulike og spennende oppdrag hos våre kunder. En kandidat skal ikke bare være faglig dyktig. Vedkommende må også passe inn hos i miljøet hos oppdragsgiver. Dette er noe vi prioriterer svært høyt og noe vi stadig får gode tilbakemeldinger på at vi lykkes med. Vi har svært høy gjenkjøpsrate hos våre kunder, og det gjenspeiler sannsynligvis den solide erfaringen vi har, som igjen gjør at vi kjenner vårt marked, våre kunder og deres behov godt.

Kontorinformasjon

Adresse:

Wilbergjordet 2
1605 Fredrikstad

Åpningstider:

Mandag - Fredag
08:00 - 16:00

Kontoroversikten

Vi er representert i alle landets fylker. Klikk på en av byene under for å finne ditt lokalkontor.

Rekrutterings- og bemanningsselskap i Østfold

I Østfold jobber vi med oppdrag som gjenspeiler det arbeidsmarkedet som finnes i gamle Østfold. Vi har spesialisert oss med egne team innen lager/logistikk, lettere industri, merkantil sektor, pedagogisk personell og bygg og anlegg. I Fredrikstad etablerte selskapet seg 1986 så 2021 feirer vi 35 år i Østfold.

Selv om ingen av oss 16 ansatte har vært ansatte så lenge, så har vi i gjennomsnitt over 10 års ansiennitet. Dette medfører at vi kan både vårt fag og vårt marked svært godt. At vi har valgt å spesialisere oss, samtidig som vi er lokale, er en av våre største suksessfaktorer. I tillegg til kombinasjonen vi har med ansatte med lang fartstid + nye unge ansatte.

Vi har kunder som har fulgt oss tett i de fleste av disse årene, og vi får heldigvis nye kunder hver uke. Selv om vi i Adecco er store i markedet, så er lokal tilhørighet viktig for oss, og vi har selvsagt alltid plass til flere spennende kunder og dyktige medarbeidere.

Kontaktskjema

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Behøver du personell?

Vi kontakter deg innen 2 timer *

Ditt behov:


*Gjelder hverdager 8.00-17.00, deretter senest kl 10.00 neste virkedag. Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg å ha lest og forstått personvernerklæringen.

GDPR Vilkår

Gjennom å fylle ut kontaktskjema bekrefter du å ha lest og forstått vår personvernerklæring.

Gjelder din henvendelse et ønske om å få tilgang til, korrigert eller slettet eventuelle personopplysninger vi oppbevarer, ta kontakt med oss på privacy@adecco.no
Tilbake

Takk for din interesse!

En representant fra Adecco vil kontakte deg innen kort tid!

Copyright © Adecco Norge