Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Adecco Trondheim

Rekruttering og bemanning i Trondheim

Norsk Personal etablerte seg i Trondheim i 1983 og ble i 2001 solgt til Adecco og er i dag lokalisert i flotte lokaler i Bassengbakken 4 ved Solsiden. Her er vi totalt 30 ansatte, og på Trondheimskontoret finner du hele bredden av det The Adecco Group jobber med.

På bemanningssiden finner du Finance & Office som leverer medarbeidere til stillinger innen merkantile fag, bank, finans, kontor/administrasjon, regnskap/økonomi, HR, m.m. Våre kollegaer på Pedagogisk leverer medarbeidere til barnehager og skoler, mens Transport og Logistikk leverer til yrker innen lager, logistikk og transport. Vår avdeling Hospitality leverer kandidater til stillinger innen renhold og kantine, mens vår avdeling innen Installasjon leverer medarbeidere innen el-, varme-, vann og ventilasjonsfag, m.m. Vår største avdeling er Bygg-avdelingen hvor 6 kollegaer leverer kandidater innen en bred type yrker innen bygg og anlegg.

For rekruttering til faste stillinger har vi Adecco Select som tilbyr annonsert rekruttering, aktivt søk (search) og kandidatutvelgelse. Våre rådgivere har mange års erfaring fra rekruttering til ulike fagområder og er sertifisert i DNV-GL sertifiserte testverktøy og har spisskompetanse om sitt lokale marked.

Kontorinformasjon

Adresse:

Bassengbakken 4
7042 Trondheim

Åpningstider:

Mandag - Fredag
08:00 - 16:00

Kontoroversikten

Vi er representert i alle landets fylker. Klikk på en av byene under for å finne ditt lokalkontor.

Rekrutterings- og bemanningsselskap i Trondheim

På Trondheimskontoret har vi også vår egen Select-rådgiver som jobber med rekruttering til faste stillinger på tvers av fagområder og nivå. De fleste av våre stillinger befinner seg innen Trondheimsregionen, men vi har også oppdragsgivere i de tilliggende kommunene. Oppdragene vi jobber med kan strekke seg fra noen få dager til et år, og kan både være på fulltid og deltid.

Gjennom å være et aktivt medlem i Næringsforeningen i Trondheimsregionen, og ved å være tilstede på karrieredager og konferanser i Trondheimsregionen har vi opparbeidet oss et bredt kunde- og kandidatnettverk lokalt. Adecco Trondheim er en totalleverandør innen bemanning og rekruttering, med en allsidig kundebase innen både offentlig og privat sektor, og i et bredt spekter av bransjer og yrkeskategorier. Vi er spesielt stolte av å være godkjent lærlingebedrift i Trøndelag Fylkeskommune.

Kontaktskjema

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Behøver du personell?

Vi kontakter deg innen 2 timer *

Ditt behov:


*Gjelder hverdager 8.00-17.00, deretter senest kl 10.00 neste virkedag. Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg å ha lest og forstått personvernerklæringen.

GDPR Vilkår

Gjennom å fylle ut kontaktskjema bekrefter du å ha lest og forstått vår personvernerklæring.

Gjelder din henvendelse et ønske om å få tilgang til, korrigert eller slettet eventuelle personopplysninger vi oppbevarer, ta kontakt med oss på privacy@adecco.no
Tilbake

Takk for din interesse!

En representant fra Adecco vil kontakte deg innen kort tid!

Copyright © Adecco Norge