Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Adecco Namsos

Rekruttering og bemanning i Namsos

Adecco har lang fartstid i Nord-Trøndelag, kontoret på Namsos ble åpnet i januar 2002. Vi er i dag 5 personer som jobber her og vi har kontor på Namdalshagen. De fleste av oss har mange års erfaring fra bransjen. Vi trives godt i jobben vår og latteren sitter løst mellom oppgavene. Med et team som er stabilt og veldig engasjert har Adecco Nord-Trøndelag en sterk lokal posisjon i markedet for rekrutterings- og bemanningstjenester.

Vi har god kunnskap om det lokale arbeidsmarkedet og kjenner godt til utfordringen med å finne riktig person. Adecco er en stor arbeidsgiver i Nord- Trøndelag med mange personer ute i jobb til enhver tid. Vi leverer bemanning- og rekrutteringstjenester til både midlertidige og faste stillinger. Vi vet at å ansette rett person med riktig kompetanse gir våre kunder økt konkurransekraft, genererer bedre resultater og skaper større verdier. Vi har i mange år vært førstevalget for våre kunder, medarbeidere og kandidater. Vår passion er å levere rett kandidat på rett plass - til rett tid.

Kontorinformasjon

Adresse:

Søren R Thornæs veg 10
7800 Namsos

Åpningstider:

Mandag - Fredag
08:00 - 16:00

Kontoroversikten

Vi er representert i alle landets fylker. Klikk på en av byene under for å finne ditt lokalkontor.

Rekrutterings- og bemanningsselskap i Namsos

Vi matcher gode kandidatene med svært ulike og spennende oppdrag hos våre kunder. En kandidat skal ikke bare være kompetent, men også passe inn i arbeidsmiljøet for å trives. Da blir alle parter fornøyd, og det er akkurat det vi brenner for. For å lykkes med dette må vi bruke vårt store nettverk av kunder og kandidater. Våre leveranser skal være best på både seriøsitet og kvalitet. Vår viktigste oppgave er å lytte og innfri ønsker og krav som våre forbindelser har. Dette gjelder både kunder, kandidater, leverandører eller andre vi samarbeider med.

Adecco jobber også med å rekruttere til faste stillinger. Vi er eksperter på annonsert rekruttering, kandidatvurderinger og search til faste stillinger. Siden vi er sertifisert på forskjellige tester foretar vi testing av aktuelle kandidater. Vi rekrutterer til alle typer stillinger og på alle nivå. Vi kan også bistå kun på deler av en rekrutteringsprosess, som. intervju referansesjekk, testing etc.

Kontaktskjema

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Behøver du personell?

Vi kontakter deg innen 2 timer *

Ditt behov:


*Gjelder hverdager 8.00-17.00, deretter senest kl 10.00 neste virkedag. Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg å ha lest og forstått personvernerklæringen.

GDPR Vilkår

Gjennom å fylle ut kontaktskjema bekrefter du å ha lest og forstått vår personvernerklæring.

Gjelder din henvendelse et ønske om å få tilgang til, korrigert eller slettet eventuelle personopplysninger vi oppbevarer, ta kontakt med oss på privacy@adecco.no
Tilbake

Takk for din interesse!

En representant fra Adecco vil kontakte deg innen kort tid!

Copyright © Adecco Norge